Medi ambient

MEDI AMBIENT

Torroella vol que l'Estat posi data al passeig nou del Molinet

L'alcalde Cordon (CiU) visita avui Costas a Madrid acompanyat del regidor del PP i Genís Dalmau (LEST)

L'alcalde, Jordi Cordon (CiU); el regidor de Turisme i Serveis, Genís Dalmau (LEST), i el regidor de Seguretat Ciutadana, Andrés Navarrete (PP), visitaran avui al matí la seu de Costes a Madrid per exposar davant el subdirector del servei, Ángel Muñoz, la situació del cap de la Barra a l'Estartit i per esperonar el govern espanyol perquè iniciï el projecte de construcció del passeig del Molinet.

Els socis de govern de Torroella i l'Estartit volen recordar a Muñoz el compromís que havia adquirit el director Pablo Saavedra d'executar el passeig quan el reforç de la muntanya estigués a punt. “Fins i tot havien assegurat que es podrien fer les dues obres alhora. Pensem que nosaltres ja hem complert. Ara ho han de fer ells”, afirma Cordon, que reclama una data: “La lògica deia que no es fes el passeig sense haver reforçat la muntanya. Ara ja es pot posar data. No cal esperar més”.

Els Griells i la passarel·la de la Gola

La llista de reivindicacions que porten a la carpeta els tres representants que seran avui a Madrid és llarga. Segons va confirmar ahir Cordon, la trobada hauria de servir per parlar de la construcció del passeig nou, però també per fer-ho del passeig dels Griells, que només està reforçat parcialment, i d'un antic projecte, com és el de la passarel·la que hauria d'unir el passeig de la Pletera amb la Gola.“Del projecte de la passarel·la de la Gola fa temps que no se'n parla, però l'Estat espanyol sempre hi ha tingut molt d'interès, tot i que el cost podria semblar ara molt elevat”, assegurava, i hi afegia: “Nosaltres els estem fent la feina amb el Life que hem sol·licitat a la UE, per això entenem que ara ells s'han de comprometre.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona