Medi ambient

Més Algemesí denuncia que la concessió d'aigua és una cortina de fum de l'espoli

Aquesta formació política i Compromís exigeixen la dimissió de Comos per la gestió del tema

Finalment la Confederació Hirdogràfica del Xúquer no ha tingut més remei que cedir davant el clamor social de tota la comarca d ela Ribera i atorgar a la comarca una concessió d'aigua directa sense cap tipus de condicionant i sense vincular-la a cap permuta amb els regants.

Davant les nombroses al·legacions fetes per diversos col·lectius polítics, socials i mediambientals de la comarca, no es farà pagar a les víctimes de la contaminació, la solució donada.

De fet, l'alcalde de Corbera manifesta que els fets demostren que la localitat que representa va fer bé de no entrar en la Comunitat d'Usuaris i de no acceptar la imposició del gerent.

Degut, precisament a la gestió que ha fet Comos com a gerent d'aquesta organització puntual, demana el seu cessament immediat.

Més Algemesí està persuadit que la concessió no és més que una cortina de fum que tapa l'autèntic espoli hídric que ha patit la comarca d ela Ribera.

Compromís per l'aigua es manifesta per veu del regidor d'Alzira, Diego Gómez, totalment en contra que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer abandone totalment l'Albufera a la seua sort i que es desentenga d ela recuperació de la qualitat dels aqüífers contaminats o que es castigue als llauradors i regants valencians.

Aquesta coalició política està perquè el Xúquer siga un riu amb cabdal ecològic suficient, que no es deixe oberta cap porta a un transvasament que no siga des de l'Assut de la Marquesa i que es recuperen els aqüífers de l'Albufera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona