Medi ambient

Les fonts públiques fan proliferar el mosquit tigre a Alzira

La coalició Compromís denuncia l'estat de deixadesa de les fonts ornamentals d'aquesta vila de la comarca de la Ribera

Compromís per Alzira fa un any ja demanava a l'Ajuntament d'aquesta vila de la comarca d ela Ribera i a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer mesures preventives per evitar l'assentament i proliferació del mosquit tigre i altres insectes.

Al març i al juliol del 2014 tornaven a insistir que es sanejaren els barrancs, es cuidaren les fonts publiques i que s'informarà als ciutadans de les mesures a prendre.

A finals de juliol d'aquest any, l'Ajuntament va fer un comunicat recollint part de les solicituts fetes per aquesta coalició i va publicar unes recomanacions a instàncies de Salut Publica i del Consell de Salut del Departament.

Però una vegada més l'Ajuntament no predica amb l'exemple ja que a pesar del que va demanar Compromís no és veritat que les fonts publiques es netegen cada 15 dies, que es tracta l'aigua i que es realitzen analítiques periòdicament. La veritat és que en aquests moments la realitat contradiu aquestes afirmacions ja que les fonts estan molt més brutes que fa un mes, així que independentment que Compromís per Alzira demane informació sobre els resultats analítics d'aquestos mesos i sobre el tractament que s'ha donat a l'aigua, des d'aquesta formació poítica s'opina que “les fonts deurien estar netes i cuidades pels motius ja dits i per evitar als ciutadans y visitants l'impacte visual de fonts mal cuidades i ciutat bruta”.

D'altra banda, insisteixen que es revise el control de plagues ja que les panderoles i rates continuen pels carrers i entrant en les cases, i que es busque una solució a les males olors, entre elles les del clavegueram que deixen passar els albellons que s'han quedat secs o están trencats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona