El servei meteorològic alerta de ruixats a les comarques centrals

El Servei Meteorològic de Catalunya alerta que avui a la tarda es poden repetir els ruixats i les tempestes del cap de setmana a les comarques centrals del país. Segons les previsions, durant el matí hi haurà una treva, amb moltes estones de sol, però les pluges podran caure a partir de la tarda de forma localment forta cap a la meitat est, al centre i al terç nord del territori, tot i que no es descarta que arribin a d'altres indrets del país. En alguns casos, aquests ruixats i tempestes podran anar acompanyats de calamarsa. La jornada d'avui es preveu que baixin les temperatures.

Ahir es van registrar més de vint litres per metre quadrat a punts del litoral i prelitoral, sobretot entre el centre i el sud de Catalunya. Els valors més destacats van ser els 52 litres per metre quadrat registrats al municipi de Bonastre; els 27, a Ulldecona; els 37, a Constantí; els 31, a Vilafranca del Penedès; els 43, a Terrassa; els 28, a la Bisbal del Penedès o els 23 litres per metre quadrat a Sant Martí de Sarroca. Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya aquesta inestabilitat es podria allargar la resta de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona