Medi ambient

turisme

serveis

Badalona té un nou espai sobre la serralada

L'oficina de turisme ofereix informació sobre el parc natural

L'oficina de turisme de Badalona, situada als baixos del cèntric edifici del Carme, és, des d'aquest estiu, un dels punts d'informació del parc de la serralada de Marina. L'Ajuntament de Badalona, mitjançant l'àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, ha arribat a un acord amb el Consorci del Parc de la Serralada de Marina per l'emplaçament d'aquest punt d'atenció als visitants. Tot i que la informació ja és a l'abast de tothom, falta acabar de senyalitzar l'espai de l'oficina on se situen els documents sobre el parc de la serralada de Marina que hi ha a disposició dels visitants.

Els usuaris interessats en la serralada de Marina hi poden trobar publicacions i desplegables sobre les activitats del parc, itineraris, guies de patrimoni cultural, monogràfics sobre espècies animals i sortides guiades, entre altres materials. Es tracta d'un servei d'informació, difusió i atenció al visitants que permet conèixer, valorar i respectar els valors naturals i culturals d'aquest espai natural i gaudir-ne.

El nou punt, situat al centre de Badalona, s'afegeix al que el consorci té instal·lat al municipi de Tiana, on hi ha l'oficina central de l'espai natural. El parc de la serralada de Marina és a cavall entre els termes municipals de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès; entre Montcada i Reixac i Sant Fost de Campsentelles, al Vallès, i a Tiana, al Maresme.

Tanca el punt del berenador de Can Ruti

El punt d'informació que hi havia al berenador de Can Ruti, un dels espais d'accés al parc natural de la serralada de Marina, ha deixat de funcionar aquest estiu. Tot i la freqüentació de l'espai, pocs eren els qui s'adreçaven al punt per demanar informació sobre l'espai natural. Segons dades facilitades per la Diputació de Barcelona, aquest punt d'informació va atendre 150 visitants el 2014, mentre que a espai del berenador hi van anar més de 27.000 visitants. La dades recollides en la memòria del parc de la serralada de Marina indiquen que l'espai natural va rebre gairebé 128.000 visitants el 2014, el darrer any de què es tenen dades disponibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona