Urbanisme

Municipal

L'Armentera tindrà tota la pista coberta

S'ha acabat l'obra de la primera meitat i el projecte de la segona està en fase d'exposició

La decisió del govern de l'Armentera de no endeutar les arques municipals per afrontar el cobriment de la pista municipal és ferma. Fa pocs dies que s'ha acabat la construcció de la primera meitat de la pista, que es va finançar amb la venda d'un terreny de propietat municipal, i ara ja s'està projectant la segona. De fet, l'alcalde de la població, Narcís Isern, va explicar que el projecte per cobrir la segona meitat de la pista, adjacent a la llar municipal d'infants, està en marxa. “Ja tenim el projecte a exposició pública i comptem tenir-la enllestida després de l'estiu”, va assegurar fa uns dies. Els diners per finançar la meitat del cobriment de la pista, la del vessant de ponent, provenen dels estalvis municipals un cop feta la liquidació de l'exercici de l'any 2016.

Tota la superfície de la pista poliesportiva que serveix també d'espai de lleure per als nens de la llar d'infants, és de 960 metres quadrats. En aquestes dues fases d'obres s'ha previst la cobertura i es deixa per a més endavant l'obra per completar els tancaments laterals.

El cost de la primera fase, que va servir per cobrir el vessant de llevant, va ser de 104.907 euros, mentre que està calculat que la segona meitat es podrà completar amb 85.000 euros, segons va informar Isern.

L'alcalde ha defensat des d'un principi la negativa de recórrer a crèdit per pagar aquesta obra municipal i s'ha mostrat partidari de gastar només quan hi hagi diners a la caixa.

En l'inici del procés, Isern va manifestar que no volia complicar les finances municipals. “Tenim un endeutament zero, paguem totes les factures a trenta dies, i vull que continuï sent així. Amb aquestes coses soc molt seriós”, va assegurar en aquell moment l'alcalde.

La segona fase està en procés d'exposició pública. Un cop l'aprovació del projecte sigui definitiva s'entrarà en el procés de licitació de l'obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia