Oliva asfalta el camí Benirrama amb el suport de la Generalitat

La Regidoria d'Agricultura a l'Ajuntament d'Oliva informa que dins de les subvencions concedides per la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat Valenciana s'ha procedit a l'asfaltat del camí Benirrama zona del Cautiu.

Aquestos treballs efectuats per l'empresa Pavasal estan valorats en 38.863 euros dels quals el 60% han estat aportats per la conselleria i el 40% restant pel consistori municipal.

L'actuació al camí Benirrama ha consistit en l'asfaltat al llarg de tot el seu recorregut donat que aquest vial rural encara era de terra i mai s'havia actuat al voltant d'ell.

Des de l'ajuntament s'ha fet que «es treballa per tractar de millorar la xarxa de camins rurals de tot el terme municipal de la localitat. De forma regular, a través del Consell Local Agrari, es proposen les actuacions prioritàries per a cada anualitat en esta xarxa» senyalava el Regidor d'Agricultura, Vicent Santacatalina.

Degut a aquesta previsió, per a la propera anualitat de 2010 ja s'ha decidit que les actuacions de millora d'aquesta xarxa de camins rurals es realitzaran al camí Paco Corretja, camí La Carrasca, camí Poet de Canyes i Camí Elca. Estes tres actuacions estan pressupostades en 116.589 euros dels quals 69.953 euros seran aportats per la Conselleria d'Agricultura en concepte de subvenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona