CiU s'ofereix a reclamar més diners per estabilitzar la platja de Cabrera de Mar

El diputat de CiU, Josep Sánchez Llibre, es va oferir per anar a Madrid a reclamar més diners per aconseguir estabilitzar la platja de Cabrera de Mar. El grup parlamentari ha incorporat una esmena al pressupost de l'Estat que implica la inversió de 500.000 euros per a la construcció d'un espigó que permeti mantenir la sorra de la platja. Segons va explicar ahir Josep Sánchez Llibre amb aquesta primera esmena la «partida està oberta» i es tracta de pressionar per aconseguir el que faci falta perquè el municipi tingui altra vegada platja. Aquesta inversió seria una primera mesura preventiva però Llibre reconeix que és insuficient per aconseguir l'estabilitat de les platges, tant a Cabrera com a Caldes d'Estrac, on també s'ha aprovat la inversió per fer un espigó.

«És d'agrair que ens hagi obert les portes per anar a reclamar els diners que calgui per tornar a tenir platja», va comentar en acabar la reunió l'alcalde del municipi, Joan Vilà (Gent x Cabrera). El diputat també es va trobar a l'ajuntament amb els veïns afectats de primera línia de la costa que aquest estiu s'han mobilitzat arran de la nova regeneració de la platja que s'ha portat a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona