Infraestructures i serveis

Primer pas del nou eix viari entre l’Alt i el Baix Penedès, a la Bisbal

La Generalitat construirà una nova rotonda a la C-51, al terme municipal de la Bisbal del Penedès. Amb aquesta inversió es millorarà l’enllaç d’aquesta carretera amb la T-240, que actualment només es connecta mitjançant una intersecció que només permet el trànsit d’entrada i sortida en direcció a Valls. Aquesta rotonda ha estat molt reivindicada tant des de les entitats ciutadanes com entitats sectorials, com Unió de Pagesos o associacions de veïns de diverses urbanitzacions.

Després de les repetides demandes de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, la Generalitat ha accedit a desenvolupar el projecte i ha aprovat una modificació de la titularitat d’alguns trams de carretera.

Amb aquestes modificacions es podrà formar un nou eix viari comarcal entre el Baix i l’Alt Penedès, de connexió entre la C-51 i l’AP-2 i d’accés a la Bisbal del Penedès, sense necessitat d’una nova infraestructura i evitar el pas dels vehicles per l’interior del nucli urbà. De fet, recentment s’ha condicionat la carretera C-51 al seu pas pel municipi, cosa que permetrà habilitar un eix viari comarcal, aprofitant el vial municipal que va des de la rotonda d’accés a l’AP-2 fins a la rotonda d’accés al polígon industrial les Planes, conjuntament amb el nou tram de carretera construït entre aquesta rotonda i la carretera local de la Diputació TP-2402 i amb la integració de l’últim tram d’aquesta carretera local fins a la rotonda de connexió amb la C-51. Això comporta la modificació simultània de la funcionalitat de diversos trams de la xarxa viària que pertanyen tant a la Generalitat, a la Diputació, i a l’Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona