L'Associació d'Apotecaris de la Marina Alta se suma a la reivindicació del tren Gandia-Dénia

L'alcaldessa Ana Kringe, ha rebut este matí a una representació de l'Associació d'Apotecaris de la Marina Alta, presidida per la deniera Inés Roig. Els membres de l'associació han formalitzat en el Saló de Plens de l'Ajuntament la seua firma d'adhesió a la petició del tren Gandia-Dénia i han entregat a l'alcaldessa les firmes arreplegades en les farmàcies dels seus associats.

L'alcaldessa ha agraït este suport i ha assenyalat que ja s'han reunit més de 24.500 firmes, «la qual cosa dóna una idea de la importància que té esta infraestructura per a la Marina Alta i també per a la Safor, d'on hem rebut un bon nombre de subscripcions a la iniciativa».

Els membres de l'Associació d'Apotecaris de la Marina Alta que han firmat la petició són Inés Roig, Ángel Vives, president de l'Associació de Farmacèutics de la província d'Alacant, Isabel Roselló, Francisco Sapena i Lola Castellas.

En el transcurs de l'acte, Kringe ha recordat que el 30 de gener, a les 17.30 hores, tindrà lloc a Dénia la manifestació concentració pel tren acordada esta setmana per la Xarxa d'alcaldes de la Marina Alta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona