S'inicien les obres de construcció d'un nou punt de contenidors soterrats al carrer de Jaume I, a Mollet del Vallès

Les obres de construcció d'una nova àrea de recollida selectiva soterrada al carrer de Jaume I, entre els carrers de Gaietà Vínzia i d'Espanya, a Mollet del Vallès, comencen avui. Aquesta obra comportarà el tall d'un carril de circulació de Jaume I només en el tram afectat, que se solucionarà provisionalment donant pas alternatiu als vehicles per mitjà de la semaforització.

Es tracta de l'obra de soterrament de contenidors que estava projectada al carrer d'Antònia Canet, dins dels projectes del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL). Per problemes tècnics aquesta àrea no es pot construir al lloc inicialment previst i l'Ajuntament ha decidit traslladar-ne la construcció al carrer de Jaume I, entre els carrers de Gaietà Vínzia i d'Espanya, on actualment ja existeix una àrea de recollida selectiva.

Les obres comportaran el tall d'un carril de circulació a l'avinguda de Jaume I entre Vínzia i carrer Espanya, però la circulació quedarà regulada mitjançant la semaforització existent, donant pas alternatiu a ambdós sentits de circulació. Tanmateix, s'instal·laran cartells en els accessos a la ciutat on es proposaran diferents itineraris alternatius. La previsió és que les afectacions al trànsit finalitzin al 12 de febrer. L'obra acabarà a finals del mes de febrer, fet que suposarà petits talls puntuals per subministrament i recepció de materials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona