Infraestructures i serveis

Nou paviment per al Mas Usall de Banyoles

L’Ajuntament millora l’accés a la zona i completa així el realitzat l’any passat

L’Ajuntament de Banyoles ha renovat el paviment del camí d’accés al Mas Usall des de la sortida de la variant (carretera C-66) i fins just al pont d’accés al veïnat per l’avinguda de la Farga. Aquest veïnat està situat al nord-est del municipi de Banyoles. L’actuació ha consistit a aplicar reg asfàltic en aquest tram, que en la seva majoria limita en paral·lel amb la C-66. El cost dels treballs és de 49.600 euros, coberts íntegrament per una subvenció de la Generalitat de Catalunya. Aprofitant aquesta actuació, també s’ha asfaltat el tram que s’inicia en aquest camí cap a Figueroles fins a enllaçar amb el terme municipal de Fontcoberta.

L’agost de l’any passat, l’Ajuntament de Banyoles va acabar les obres de l’accés al Mas Usall des de l’encreuament amb la carretera de Figueres. Concretament, es va aplicar un reg asfàltic al camí d’accés al Mas Usall, que fins llavors era de terra. El cost d’aquella actuació va ser d’uns 30.000 euros i va anar a càrrec del mateix Ajuntament.

El regidor de Via Pública de Banyoles, Lluís Costabella, ha manifestat que els veïns del Mas Usall han notat una millora molt important en el seu dia a dia: “Hem asfaltat en un any els dos principals accessos al veïnat i així els veïns arriben amb més comoditat a casa seva.” A més, hi ha afegit que serà una millora en cas de proves esportives, ja que connecta Fontcoberta amb Can Puig. Per això, també s’ha repassat l’asfaltatge i s’ha renovat la senyalització de la rotonda de l’avinguda de la Farga amb la ronda Monestir.

En un altre dels accessos, al nord del municipi, la Generalitat té previst començar una millora de la C-66. En aquest cas, no obstant, es tracta d’una obra supramunicipal, ja que la millora afecta la zona compresa entre els accessos del nord de Banyoles i l’entrada est de Besalú. Són la resposta a la petició del territori de millorar la seguretat de la carretera, en espera que es pugui desdoblar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona