Infraestructures i serveis

Més puntualitat i menys cancel·lacions al Prat

L’aeroport de Barcelona ha millorat aquest estiu en puntualitat i ha disminuït dràsticament el nombre de cancel·lacions de vols, tot i les jornades de vaga convocades per diferents col·lectius que treballen en la infraestructura. Així ho va explicar ahir el ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, que va destacar les gestions fetes pel seu ministeri per minimitzar els efectes negatius de les vagues. Segons Ábalos, les aturades van ser provocades per conflictes interns a les empreses subcontractades i no es deuen a cap problema estructural. El ministre va remarcar que la millora ha estat possible gràcies a les mesures del pla BCN a Punt, anunciades el maig passat per evitar que es repetís el caos d’estius anteriors. La millora de la puntualitat va ser de 8 punts percentuals al juliol i de 9,5 a l’agost, mentre que les cancel·lacions diàries van passar de 24 el 2018 a 9 aquest any.

L’aeroport va superar els 35,5 milions de passatgers durant els primers vuit mesos de l’any i va batre un nou rècord absolut de passatgers transportats en un dia, amb 187.752, el divendres 16 d’agost. Durant tot l’agost, va registrar un volum de 5.410.064 passatgers, un 5,1% més que durant el mateix mes de l’any passat. Els nombre de viatgers de vols internacionals creix un 5,2% i els de vols nacionals són un 5% més que l’agost passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona