Infraestructures i serveis

FGC reobre el vestíbul Rambla de l’estació de Plaça Catalunya després de tancar-lo durant l’agost per ampliar-lo

S’han desplaçat les barreres tarifàries i les màquines de venda de bitllets per guanyar un 10% d’espai

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha reobert aquest dimarts el vestíbul de l’estació de Plaça Catalunya que dóna accés a la Rambla de Catalunya després d’un mes tancat al públic per obres d’ampliació i millora.

Segons ha detallat FGC a través d’un comunicat, durant l’agost s’han desplaçat les barreres tarifàries i les màquines de venda de bitllets per guanyar un 10% d’espai per als passatgers, passant dels 470 metres quadrats que tenia fins als 533 metres quadrats actuals.

Les actuacions permetran “millorar la circulació dels usuaris” i “optimitzar els fluxos d’entrada i sortida de persones”, ha apuntat FGC en el mateix escrit.

En paral·lel, l’operador ferroviari ha informat que continuen els treballs per allargar les vies 1 i 2 de l’estació de FGC de Plaça Catalunya. Aquesta actuació té com a objectiu millorar la capacitat de la línia Barcelona-Vallès i preparar-la per a l’increment de freqüències previst a partir de 2021. En relació amb aquestes obres, FGC ha informat que els treballs amb afectació continuaran fins al 9 de setembre.

Així, a partir del 10 de setembre, es recuperarà la circulació per les vies 1 i 2 –fins ara es feia per les vies 3, 4 i 5 sense afectació al servei–, tornarà a estar operatiu l’ascensor del vestíbul que dóna accés a la Rambla i la línia L7 tornarà a funcionar sense necessitat de transbordament a Gràcia.

Per altra banda, també entrarà en servei un ascensor que connectarà el vestíbul Rambla amb les andanes i dues escales mecàniques de pujada des de l’andana central de vies 1 i 2 al vestíbul.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona