Infraestructures i serveis

L’incivisme fa que a Camós tanquin les àrees de contenidors

El canvi es farà a finals d’any i només els veïns podran accedir-hi

L’augment de bosses d’escombraries i trastos deixats a la vora d’alguns contenidors ha fet decidir l’Ajuntament de Camós a tancar les zones de contenidors de tres punts del municipi. La iniciativa, que inclourà un canvi del model de recipient, es preveu que estigui enllestida abans de finals d’any. A partir d’aleshores, els recintes només es podran obrir amb la clau que tindran els veïns de la zona. És possible –hi afegeix l’alcalde, Josep Jordi– que en aquests punts s’instal·lin càmeres de lectura de matrícules, un equipament que tant servirà per detectar infractors en matèria de residus com per qüestions de seguretat ciutadana.

Els llocs on es faran aquests canvis seran el veïnat de la Perpinyana, el trencant de la carretera de Corts i el costat del pavelló, que és on més abunda d’un temps ençà l’incivisme vinculat a les escombraries.Camós ja tenia previst aplicar algun sistema de control als contenidors a partir del moment que la mesura es posi en marxa a nivell comarcal (s’aplicarà l’any vinent, aprofitant el concurs per a la nova concessió del servei de recollida de deixalles), però atesa la problemàtica s’ha decidit avançar-se uns mesos. En aquests moments, en el municipi s’està fent la recollida porta a porta en un centenar de domicilis (els de la zona més urbana) i es preveu que a curt termini se n’hi afegeixen un centenar més. Aleshores quedaran unes 80 cases que hauran de fer servir els contenidors controlats



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona