Infraestructures

infraestructures

La reivindicada variant de Ferreries comença a rodar

Comencen les obres, que costen 25 milions d'euros, i s'allargaran fins al 2011

El president del govern, Francesc Antich, va posar ahir la primera pedra de la reivindicada variant de Ferreries.

L'obra, adjudicada a l'UTE formada per Ferrovial i Concesiones y Contratas Islas Baleares, cobrirà 400 llocs de feina directes i 730 d'indirectes. Es preveu que el projecte estigui acabat la tardor del 2011.

La variant de Ferreries consisteix en la construcció d'una nova carretera de 4 quilòmetres i mig que discorrerà pel nord del nucli urbà del poble. A més s'ha projectat un túnel de 200 metres de longitud entre els enllaços de Sant patrici i Cala Galdana.

Aquesta obra és de les més importants que durà a terme el Consell de Menorca, i és fruit d'un conveni entre aquest ens i el Ministeri de Foment.

Millores a l'accés a Son Espases

EL PUNT

El Consell de Mallorca ha iniciat avui les obres de millora a la carretera de Valldemossa (Ma-1110), a l'accés a Son Espases.

Les obres s'allargaran durant tres mesos, durant els quals s'eliminarà la possibilitat d'efectuar girs cap a l'esquerra a la rotonda de Son Espases de la Ma-1110 i el camí dels Reis. Així, els girs a l'esquerra i els canvis de sentit s'hauran de fer per la rotonda d'intersecció de la Ma-20 (Hospital Palmaplanes).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia