Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

Obres al giratori de Palau-saverdera

L'Ajuntament ha reprès la “decoració” que va haver d'enderrocar

Les obres tenen un cost de 50.000 euros

L'Ajuntament de Palau-saverdera ha reprès les obres del giratori que hi ha a l'entrada del municipi i que va ser objecte d'un litigi ja que el mur que va començar a construir l'Ajuntament, l'any 2007, es va haver d'aturar perquè la Generalitat va considerar que no reunia els mínims requeriments de seguretat i estètica. Per això el departament de Carreteres va executar de manera subsidiària l'enderroc d'un mur perimetral, que era el que es considerava més perillós. L'Ajuntament va haver de pagar l'enderroc. A partir d'aquell moment l'alcalde, Narcís Deusedes (CiU), havia anunciat diverses vegades que ja havia negociat la “decoració” de la rotonda i que les obres començarien de seguida. La represa dels treballs es va produir el mes passat amb un cost de 50.000 euros.

En aquest temps el grup de l'oposició, Unitat per Palau, havia lamentat la imatge a l'entrada del poble, que ha qualificat de “trista i lamentable”, i havia reclamat a l'alcalde que enllestís l'adequació de la rotonda sense generar més despesa. Per això critiquen “el malbaratament de diner públic que suposa aquest nou despropòsit de l'equip de govern, empès per una gestió matussera i de mà foradada en l'administració dels diners del contribuent”. UpP va proposar un procés de participació per decidir com decorar-la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona