Infraestructures

infraestructures

L'últim pas a nivell de Malgrat de Mar ja és història

Inauguren l'accés enlairat per a vehicles que connecta la carretera BV-6001 amb Blanes i amb la zona de les fàbriques, els càmpings i l'espai agrícola del Pla de Grau

Malgrat va celebrar ahir de forma oficial la supressió de l'últim pas a nivell de tren que quedava en el municipi i ho va fer obrint al trànsit de vehicles el nou accés enlairat de la carretera BV-6001 que uneix el municipi amb Blanes. L'acte, presidit pel delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel; l'alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy (PSC), i el president d'Adif, Antonio González, suposa la culminació d'unes obres que van començar el maig de l'any passat i que acaben amb un dels punts negres de la xarxa de rodalia. L'obra, amb un cost de 3 milions d'euros que ha assumit directament l'empresa Adif, inclou, a banda del pas enlairat, una variant que enllaça la carretera BV-6001 amb el camí de Mas Bages, una rotonda de distribució del trànsit i l'arranjament de dos camins d'accés a la zona de les fàbriques, dels càmpings i dels camps agrícoles del Pla de Grau.

Durant l'acte, l'alcaldessa va recordar el llarg i dificultós camí per arribar a una entesa amb l'Estat quan es va plantejar la necessitat de dotar Malgrat d'un pas alçat “que garantís l'accés dels vehicles en una zona on els episodis d'inundacions no són estranys”. Campoy va agrair el treball desenvolupat i, per la seva banda, el president d'Adif, Antonio González, va aprofitar per anunciar que les obres de condicionament i millora de l'estació de trens del municipi començaran durant la primera quinzena d'octubre. Finalment, el delegat del govern va destacar la gran inversió del govern de l'Estat en infraestructures a Catalunya durant aquests darrers anys, “amb una especial sensibilitat pel transport ferroviari, del qual la comarca del Maresme n'és beneficiària”.

LA XIFRA

3
milions d'euros
ha costat el nou accés que ha tallat la carretera entre Malgrat i Blanes cinc mesos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona