Infraestructures

trànsit

Tallen set hores la C-58 per instal·lar l'estructura d'un pont

Les obres per instal·lar l'estructura d'un pont que travessa l'autopista C-58 a l'altura de l'aeroport de Sabadell van obligar a tallar la via en els dos sentits de la marxa entre un quart de dotze de la nit de dissabte i les sis de la matinada de diumenge. El trànsit en direcció a Terrassa es desviava pel nou lateral estrenat fa pocs dies i els cotxes que es dirigien cap a Barcelona havien d'usar l'entrada i la sortida de la Universitat Autònoma per esquivar el tram inhabilitat. Tot i ser un tall de matinada, a quarts de dues de la matinada la cua en direcció a Terrassa arribava fins a l'enllaç amb la B-30. El pont forma part de la rotonda, la més gran d'aquestes característiques a Catalunya, que està construint Copcisa. La infraestructura, amb un cost de 20 milions, ha d'estar acabada a finals de l'any vinent.

Tall a l'N-II

L'N-II va estar tallada al trànsit ahir entre Calella i el Masnou per facilitar la celebració del triatló Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Els vehicles van ser desviats per l'autopista C-32, sense incidències segons el Servei Català de Trànsit. Les restriccions de trànsit van començar a dos quarts de set del matí i es van allargar unes 12 hores, fins a dos quarts de set de la tarda, per permetre que els atletes puguin competir en aquest esdeveniment en què participen més de mil esportistes. Els vehicles van ser desviats cap a l'autopista C-32, que és gratuïta per als veïns de la zona que no disposen d'alternatives gratuïtes per fer els seus desplaçaments. Les poblacions afectades per les restriccions de trànsit van ser Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar i el Masnou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona