Infraestructures

malgrat de mar

El govern fa oficial que vol la riera coberta a Can Feliciano

Portarà al pròxim ple l'aprovació del projecte per tapar el controvertit tram que es va canalitzar aquest estiu i que vol urbanitzar

CiU li retreu que no és una obra tan prioritària com l'arranjament de la desembocadura

“No sé de què se sorprenen alguns, quan jo sempre he defensat que volia el tram de Can Feliciano cobert”. L'alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy (PSC), ha confirmat que dijous portarà al ple l'aprovació de la petició a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), del permís corresponent per poder col·locar una llosa entre els ponts del carrer Passada i el carrer Riera “enllaçant amb la mateixa actuació que s'ha fet a la riera que passa pel nucli urbà”.

Prova superada

La demanda del govern del PSC i el PP esvaeix, doncs, el dubte i evidencia que la recent, i polèmica, canalització d'aquest tram portava inclòs el reforç necessari als costats del calaix per poder suportar en un futur una cobertura de l'espai. Campoy ha defensat la canalització i ha posat com a exemple més recent l'aiguat del 24 de setembre passat, en què l'espai va aguantar l'envit de l'aigua sense problemes.

Paral·lelament a la petició a l'ACA, l'Ajuntament ha encarregat ja la redacció del projecte d'urbanització de la riera en el tram entre el carrer Passada i el carrer del Carme, que enllaça amb l'actuació inaugurada el 2006 entre el carrer del Carme i la desembocadura. Conxita Campoy assenyala que la urbanització tindrà el mateix procés, amb l'aportació dels veïns a través de contribucions especials. “En cas que el permís de l'ACA pel tram de Can Feliciano arribi a temps, afegirem la seva urbanització al projecte i hi aplicarem els mateixos paràmetres”, afirma. L'alcaldessa destaca que, tal com es va fer el 2006, volen aplicar un pla especial perquè els veïns d'aquests trams puguin tenir un petit aprofitament urbanístic per la part del darrera dels seus habitatges, que donen directament a la riera. “L'objectiu és adjudicar la urbanització a principis de l'any vinent”, apunta l'alcaldessa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona