Infraestructures

PASSANANT I BELLTALL

Vodafone donarà cobertura al municipi

Després de la llarga reivindicació dels veïns, l'empresa ha iniciat els treballs a la torre de telecomunicacions de Belltall per a la instal·lació dels nous equips

Els veïns del petit municipi de Passanant i Belltall podran disposar de cobertura de telefonia mòbil optimitzant finalment l'antena de telecomunicacions instal·lada fa mesos per Governació amb una inversió de prop de 300.000 euros. La manca del servei, llargament reivindicat al municipi, havia generat fa setmanes les queixes dels veïns, que fins i tot van denunciar-ho al Síndic. El representant veïnal, Pep Lloses, diu que la reclamació “almenys ha servit d'alguna cosa”. Fa pocs dies els veïns van rebre una notificació de la companyia Vodafone en què els informava de la propera instal·lació dels equips per donar cobertura de telefonia mòbil al municipi. Per la seva banda, l'alcalde, Albert Bagué, es mostrava satisfet confirmant la “bona notícia”, i fent paleses les gestions fetes per Governació, que van aconseguir el compromís per part de la companyia. “Un procés complicat –diu Bagué–, ja que som un nucli petit”.

Millora de la TDT

En una altra de les infraestructures més desitjades al municipi, el senyal TDT, que va entrar en servei l'abril passat, s'ha decidit canviar, segons Bagué, el sistema via satèl·lit que arriba al centre municipal emissor, pel senyal punt a punt, de manera que s'incrementarà el nombre de canals de televisió i se solucionaran aviat les deficiències de cobertura d'aquest altre servei de comunicació electrònica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona