L'N-II estarà tallada a Bàscara de nit tota la setmana vinent i dimarts durant tot el dia per asfaltar-la

El trànsit es desviarà per l'autopista, que serà gratis entre l'Escala i Figueres

Els talls de trànsit començaran, en concret, dilluns que ve a les deu de la nit. A partir de llavors, la carretera estarà tancada fins dimecres a les set del matí, segons ha informat la Subdelegació del Govern espanyol a Girona en un comunicat. A partir de dimecres, la carretera estarà tancada només a les nits fins divendres. Durant les hores de prohibició de pas els milers de cotxes i camions que cada dia passen per aquesta carretera es desviaran per l'autopista AP-7. L'itinerari alternatiu estarà senyalitzat –de fet els senyals ja hi són però estan coberts–. L'autopista serà gratuïta entre la sortida de l'Escala i la de Figueres.

Pavimentació ajornada

Les obres d'asfaltatge de la travessia urbana de l'N-II a Bàscara s'havien previst per la setmana passada, però finalment es va decidir esperar. Sembla que el motiu seria que a la sortida de l'autopista a l'Escala s'estaven fent unes obres de millora i això podia haver complicat el trànsit i haver provocat retencions.

Més de mig any d'obres al tram urbà de la carretera

m.v.

Les obres de millora del tram urbà de la carretera N-II a Bàscara van començar passat l'estiu del 2008 i, de fet, fa setmanes que estaven pràcticament enllestides en espera de la pavimentació. Fins ara, els operaris han treballat per renovar els serveis, fer les voreres i construir un mur de contenció a l'entrada nord del poble, just després del pont. Les obres a la carretera s'han ajuntat amb la construcció del TAV, amb la qual cosa en els últims mesos ha estat habitual veure el pas de molts camions d'obres per Bàscara. Aquestes obres formen part de la renovació de la carretera N-II entre Girona i la Jonquera, tot i que el projecte de la travessia es va tramitar a part, per introduir-hi algunes millores que havia reclamat l'Ajuntament. Un cop s'hagi asfaltat, s'hauran de senyalitzar els passos de vianants, molt reclamats al poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona