Infraestructures

barcelona

El govern traspassa 22 vies locals a la Diputació

La Generalitat ha signat el traspàs a la Diputació de Barcelona de la titularitat i la gestió de 22 carreteres locals, un acord que arriba després que el govern català aprovés el 2006 una llei de carreteres que assigna a la Generalitat les carreteres generals no estatals i les comarcals, i deixa en mans de les diputacions les locals. Pel que fa al finançament de les reformes i el manteniment d'aquestes 22 vies, les dues administracions han signat un conveni pel qual el govern català aportarà a la Diputació 10 milions anuals durant quinze anys i 2,7 cada any durant el mateix període per a la reforma de vies municipals. La Diputació aportarà, com a mínim, els mateixos diners a la xarxa local.

Són la B-110 al Bruc; la B-112 de Collbató a Monistrol de Montserrat; la B-142 fins a Sentmenat; la B-211 de Sant Pere de Ribes; la B-224 de Masquefa a Sant Esteve; la B-401 a Vallcebre; la B-432 d'Olost a Prats de Lluçanès; la B-502 de Vilassar a Argentona; la B-510 d'Argentona a Llinars; la B-522 a Vic; la B-603 a Sant Pol de Mar; la BV-4132 a Casserres; la C-1410z i la C-1411z; la C-1415z a Mataró; la C-154 a Sant Bartomeu; la C-16z a Sallent, Balsareny, Navàs, la Granota, Puig-reig, Gironella i Berga; la C-37z a Castellfollit del Boix i Salelles; la C-246a a Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i Cubelles; l'N-141a a Calonge de Segarra; l'N-141g a Aguilar de Segarra i Rajadell; i l'N-IIz a Castellolí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona