Infraestructures

L'IES Bellaguarda d'Altea té greus desperfectes

La comunitat educativa anuncia mesures de protesta davant la Conselleria si no es resolen aviat

L'alcalde i la regidora d'educació han estat testimoni dels desperfectes que està patint la cornisa del centre educatiu. Després de la visita, la responsable municipal d'educació, ha declarat que a l'octubre es va remetre un informe a Conselleria i Direcció Territorial sobre la situació de l'edifici i es va sol·licitar la supervisió d'un tècnic.

Des de l'inici de l'institut hi ha hagut diversos tipus de problemes. De fet la Conselleria no ha rebut l'obra i no obstant això s'estan donant classes. És una situació estranya entre la Conselleria, l'empresa constructora CIEGSA que va subcontractar a ACCIONA per a l'execució.

Segons pareix hi ha un buit legal, però el que interessa ara, és que el problema que té l'institut se solucione perquè a l'hivern que se sol donar vent i aigua l'estructura es fa malbé a passos gegantins.

Els tràmits que fins al moment s'han dut a terme des del consistori per a fer front a la situaciós'han vehiculat sempre mitjançant el Consell Escolar Municipal on es va informar l'Inspector de Zona per a Secundària, del que estava succeint i aquest va assegurar els presents que es prendrien les mesures necessàries. La setmana passada van visitar l'institut tècnics de CIEGSA i ACCIONA, a més d'una arquitecta de Conselleria i van verificar la importància del problema. En eixe mateix moment l'empresa constructora va indicar que s'havia de tancar el perímetre del centre, però que ells no tenien tanques disponibles. Llavors la direcció del centre es va posar en contacte amb l'Ajuntament i amb els mitjans propis, eixe mateix dia, es tan ca el perímetre.

la comunitat educativa ha anunciat que “si no es posa solució al problema en el menor temps possible, el Consell Escolar i l'Ajuntament posarem en marxa un altre tipus de mesures de protesta que aniran marcant-se gradualment depenent de les respostes que s'obtinguen de Conselleria”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona