Infraestructures

infraestructures

Polèmica per les obres del fons estatal a Querol

L'alcalde va demanar ajuts per posar tanques en un camp de futbol fora d'ús

Els veïns de la urbanització Ranxos de Bonany, de Querol (Alt Camp), han demanat explicacions a l'alcalde del municipi, Miquel Uroz, per les obres que consideren “innecessàries” i que s'han fet amb subvencions de les dues convocatòries dels plans de Zapatero. L'alcalde va demanar una subvenció de 53.000 euros per posar tanques al camp de futbol, unes instal·lacions que “mai han estat trepitjades per cap jugador i que des de feia molts anys usaven els motoristes per fer-hi les seves acrobàcies”. “Com que l'alcalde té la casa al costat i el soroll el molestava, va decidir gastar aquests diners en una obra que no feia falta”, afirmen fonts de l'entitat veïnal. Els veïns, que havien demanat a l'alcalde que no fes aquesta obra, també han vist com se n'ha fet una altra per un import de 60.000 euros i a la qual també s'havien oposat: “Amb més diner públic va decidir convertir un dipòsit d'aigua no operatiu en unes dutxes per al camp de futbol inexistent, però nosaltres li havíem demanat que fes vestidors a la pista esportiva que sí que està operativa”, diuen els veïns, que demanen a l'alcalde que reflexioni sobre les seves actuacions.

Aquesta situació ha fet que els veïns de la urbanització hagin enganxat pancartes en què expressen la seva disconformitat amb l'alcalde, a qui titllen de “cacic” i a qui recorden que hi ha altres prioritats socials al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona