Infraestructures

infraestructures

El sistema de peatge tancat de l'AP-7 començarà a funcionar el mes de març

Els troncals des del Vendrell fins a l'Hospitalet de l'Infant no s'hauran desmantellat encara

Tindran les barreres obertes fins que els eliminin

El nou sistema de peatges tancats de l'autopista AP-7, entre Martorell i València, començarà a funcionar el mes de març, abans de setmana santa, segons la previsió de la concessionària Abertis. La intenció de l'empresa és començar a treballar amb els peatges tancats quan tingui totes les cabines construïdes a les sortides de l'autopista, malgrat que els peatges troncals del Vendrell, Tarragona, el Mediterrani i l'Hospitalet de l'Infant encara no s'hauran desmantellat.

Segons la concessionària, hi haurà un període de temps en què ja hauran començat a funcionar les cabines de sortida però els peatges troncals encara hi seran. La intenció d'Abertis és mantenir les barreres aixecades en aquests peatges mentre es produeixi aquesta situació. I executar el desmantellament dels peatges troncals que hi ha entre Martorell i València dins el 2011. Un cop fets tots els canvis, els peatges de Martorell i de València funcionaran com a entrada i sortida de l'autopista. Un conductor que vagi de Barcelona a València recollirà el tiquet quan arribi a Martorell, a les noves cabines expenedores que s'estan construint als laterals del peatge actual, i pagarà el total del seu pas per l'autopista quan surti a València. Si vol sortir abans, pagarà a les cabines que trobarà a la sortida de l'autopista. N'hi haurà a Gelida, Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca Nord i Vilafranca Centre. Aquest mateix sistema s'aplicarà també en sentit nord. El tiquet es recollirà a l'entrada a l'autopista, entre València i Martorell, i es pagarà a la sortida. En aquest cas, els conductors trobaran el peatge troncal de Martorell una mica més endavant d'on hi ha l'actual, però aquests seran els últims canvis que es faran un cop s'hagi consolidat el nou sistema de pagament.

LA DATA

03.2011
serà el mes que Abertis
posarà en marxa el nou sistema de peatges tancats a l'AP-7, entre Martorell i València.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona