L'Ajuntament de Parets ofereix un solar per a l'ampliació del CEIP Pompeu Fabra

L'Ajuntament de Parets posarà a disposició del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya un solar de 620,44 m2 per a l'ampliació del CEIP Pompeu Fabra. Així es desprèn de l'informe emès pels Serveis Tècnics que es presentarà aquest vespre al Ple Municipal en una sessió de caire extraordinari, segons informa l'Ajuntament.

Després d'una Modificació puntual del Pla General que qualificava com a sistema d'equipaments educatius els vials de davant de l'escola, la parcel·la se sumarà als 2.417 m2 de superfície que té actualment el CEIP Pompeu Fabra. Amb aquest tràmit, l'ajuntament preveu que el govern autonòmic es faci càrrec, en breu, de la licitació i l'execució de les obres d'ampliació i millora del centre, tal i com van acordar en el seu moment els Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Parets, membres de la direcció de l'escola i els representants dels pares i mares dels alumnes del centre. Aquest acord també l'ha ratificat el director general de Centres, Camil Fortuny.

A l'espera de l'execució del projecte, l'Ajuntament de Parets ha portat a terme diverses actuacions de rehabilitació i millora a l'escola, que aquest curs compleix el 40è aniversari.

L'ampliació del CEIP Pompeu Fabra és un dels temes que es van tractar en el darrer Consell Escolar Municipal (CEM). En la mateixa sessió es va donar compte de la sol·licitud d'una subvenció per a la construcció d'una nova escola bressol municipal al carrer Prat de la Riba, juntament amb la previsió d'ubicar a Can Fradera el futur segon IES i una nova escola d'educació infantil i primària, entre d'altres projectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona