Infraestructures

urbanisme

Nou vial per treure el pas de cotxes pel mig de Vulpellac

Són els de la urbanització Puig de Sant Ramon, que ara aniran directes a la carretera, al giratori del dolmen, davant la Bisbal

És la gran obra prevista en els pressupostos municipals d'enguany

L'Ajuntament de Forallac ha decidit posar fi al pas de cotxes pel mig del poble de Vulpellac que van a la urbanització Puig de Sant Ramon. Per això, ha decidit, dins el pressupost d'aquest any, tirar endavant els dos plans parcials de la urbanització, que permetran obrir un vial fins al giratori del dolmen, a l costat de l'entrada de la ciutat de la Bisbal d'Empordà, a la carretera de Palamós a Girona. A més, l'alcalde, Josep Sala, va recordar que el nou vial també oferirà un servei semblant a la Bisbal per a la gent que va a la urbanització El Bosquetet o al nucli de Castell d'Empordà.

Actualment ja existeix el darrer tram del vial, que arriba al giratori. A més, amb el desenvolupament de tots dos sectors, es tirarà endavant la construcció d'habitatges de protecció oficial per a joves. En concret, dos blocs de nou pisos cadascun, que es troben situats dins de cadascun dels dos sectors, ja aprovats per Urbanisme de la Generalitat. Ara, l'Ajuntament pensa contactar amb els joves del municipi. La finalitat és saber els joves que estiguin interessats a “optimitzar recursos i dimensionar correctament la feina que s'ha de fer”, va manifestar l'alcalde a la revista municipal.

Les inversions reals previstes aquest any pugen, i la major part van destinades a la urbanització dels dos sectors del Puig de Sant Ramon, a 2,4 milions d'euros, sobre un pressupost municipal de 4,6 milions. Una inversió que s'emporta més de la meitat del pressupost. El personal municipal, amb 8 funcionaris, 5 laborals fixos i 3 de temporals, s'emporta el 19%, i les despeses de béns corrents i de serveis, un 20% més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona