Infraestructures

vallirana

El jutge ordena que continuïn les obres de la variant

La constructora va amenaçar que marxaria perquè el Ministeri de Foment li deu 30 milions d'euros

Les obres de la variant de l'N-340 a Vallirana hauran de continuar per mandat judicial. El jutjat contenciós administratiu número 3 de Barcelona ha ordenat finalment que les obres s'han de continuar executant, ja que deixar-les tal com estan –amb els túnels a mig fer– suposa un perill per a l'estabilitat del terreny i les urbanitzacions que hi ha al damunt. El jutjat atén així la reclamació de l'Ajuntament, que divendres passat va demanar com a mesura cautelar que s'assegurés l'estructura del túnel després que l'empresa constructora, FCC, amenacés que retiraria les màquines perquè fa un any que el Ministeri de Foment li deu 30 milions d'euros.

L'alcalde de Vallirana, Josep Alemany, va explicar ahir que, conjuntament amb el recurs, l'Ajuntament va presentar “el mateix projecte del Ministeri de Foment que demostra que és perillós deixar les obres a mig fer per la proximitat dels habitatges”. El consistori no té informació oficial, però segons Alemany, “pel que sembla, l'empresa i el ministeri han arribat a un acord, perquè avui hi ha hagut més màquines treballant i res no sembla indicar que s'hagin de paralitzar”. Ni el ministeri de Foment ni FCC han confirmat que hagin arribat a un acord per pagar el deute pendent.

LA FRASE

És perillós deixar les obres de la variant a mig fer per la proximitat dels habitatges
Josep Alemany
alcalde de vallirana (cIu)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.