Infraestructures

Altea disposarà d'escoleta infantil municipal

La nova instal·lació educativa estarà acabada abans de finalitzar el 2011

Les regidories d'Urbanisme i Educació han posat ja en marxa l'inici de les obres del que serà el primer Centre d'Educació Infantil Municipal. Amb aquesta nova infraestructura, Altea es convertix en un dels pocs pobles de la comarca que ofereix als seus ciutadans un servei públic de guarderia de 0 a 3 anys.

Des de l'Ajuntament s'ha confirmat l'inici en breu de les obres i la finalització de les mateixes abans de que finalitze 2011, obres que compten amb un pressupost de 932.328,61 euros. Amb aquesta nova escoleta infantil es donarà solució als problemes d'escolarització que existixen en el municipi en el cas dels xiquets d'aquestes edats.

Les obres han sigut adjudicades a l'empresa “Urbe Construcciones y Obras Públicas S.L.”, que seran els que realitzen el projecte que s'ubicarà en el polígon Garganes/Basseta en una superfície de 695m2. Un projecte que consta de 310 m2 de pati, on hi haurà un pati central de 130 m2; un pati de jocs vinculat a les aules per a alumnes d'1 a 3 anys de 155 m2 i un tercer espai vinculat a les aules de 0 a 1 anys de 25 m2. Tindrà també una superfície d'altres espais lliures oberts al carrer amb 145 m2, així com sis aules amb més de 40 m2 per a alumnes d'entre 1 i 3 anys, dotades totes elles de serveis i canviador, i tres aules més per a alumnes d'entre 0 i 1 anys, dotades totes elles de zona de bressols i canviador, fent un total de 9 aules.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona