Infraestructures

Les fortes pluges van provocar inundacions en algunes cases de Bràfim

El grup municipal Tots Som Bràfim culpa de la incidència les obres recents que s'han fet a l'avinguda Catalunya i que no han resolt algunes deficiències cròniques

El Grup Municipal Tots Som Bràfim-Acord Municipal, que dissabte va prendre possessió en la constitució de l'Ajuntament, ha denunciat els fets que es van produir divendres quan a conseqüència de la forta pluja que va caure es van inundar algunes cases de l'avinguda Catalunya. Segons fonts d'aquest grup municipal, aquesta incidència s'ha produït per causa d'un problema que no ha quedat resolt, tot i les obres recents d'urbanització en aquest carrer després de les que es varen fer en el mateix indret abans de les eleccions municipals del 2007.

“El problema ve donat perquè les canalitzacions d'aigües pluvials no poden canalitzar correctament l'aigua caiguda, i això no ho han solucionat les obres que s'han fet per segona vegada i que encara no han estat inaugurades”, expliquen fonts del grup municipal. Tots Som Bràfim-AM considera que aquests treballs “eren necessaris perquè han solucionat altres tipus de problemes del carrer, però el que no és lògic és que el projecte de reforma hagi deixat sense resoldre un problema llargament denunciat pel veïnat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona