Els afectats per les expropiacions de la C-14 accepten l'oferta del govern

Unió de Pagesos de Catalunya va reunir en una assemblea els afectats per les expropiacions de l'autovia entre Reus i Alcover, que finalment van acceptar les condicions proposades pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP).

En la reunió, celebrada dijous a la nit, es va acordar acceptar el compromís del conseller del PTOP, Joaquim Nadal, segons el qual rebran el valor estipulat pel jurat d'expropiacions en dos pagaments. L'acord estipula que els expropiats rebran el 50 per cent del preu abans d'aquest estiu i la resta, durant el primer trimestre del 2010, amb interessos inclosos.

El responsable d'organització de la Unió de Pagesos de Catalunya, Salomó Torres, va afirmar: «Ara només demanem al govern que rubriqui l'acord per escrit com més aviat millor.»

El compromís s'ha aconseguit després de mobilitzacions intenses. Tot i que fa més de vuit mesos que funciona la carretera C-14, fins ara els afectats només han rebut la part del valor establerta per l'empresa concessionària, que també va gestionar les expropiacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona