Infraestructures

infraestructures

Una avaria talla el servei ferri entre Planoles i la Molina

El problema es va produir a la catenària i el trajecte es va haver de fer amb bus

Una avaria a la catenària ha provocat un problema de subministrament elèctric a la línia fèrria R3 entre Barcelona i Puigcerdà-la Tor de Querol i ha obligat a tallar la circulació dels trens entre Planoles i la Molina (Alp). Els usuaris han hagut de fer el trajecte entre les comarques del Ripollès i de la Cerdanya amb el servei d'autobusos que ha habilitat Renfe. L'avaria es va produir a primera hora. El primer tren del dia va sortir a un quart de set del matí de l'Hospitalet del Llobregat i es va haver d'aturar a l'estació de Planoles, cap a dos quarts de deu. El servei es va restablir tres hores més tard, després que els operaris reparessin l'avaria que va afectar la catenària. Aquesta incidència va provocar retards de gairebé tres quarts d'hora en alguns serveis d'aquesta línia.

El mes de gener passat, una altra avaria a la catenària va deixar sense electricitat la mateixa línia. En aquella ocasió, el tram afectat va ser entre Ripoll i Planoles. Un tren, que estava fent el trajecte, va haver de recular fins a l'estació intermèdia de Ribes de Freser.

La línia internacional de Puigcerdà és objecte de diverses millores que formen part d'un pla pluriennal i que, en alguns trams, ha suposat una rehabilitació integral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona