Les plataformes del Baix Maresme desestimen tallar la via del tren i l'autopista i només actuaran a l'N-II

La manifestació del proper 5 de juliol, la que suposa la represa de les reivindicacions per part de la coordinadora de plataformes del Baix Maresme contràries a la carretera N-II, serà menys ambiciosa del que era previst inicialment. Els membres de les diferents plataformes del Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar han acordat desestimar el tall de la via del tren i l'autopista C-32, tal com havien pensat inicialment, i actuaran únicament a la carretera N-II. El motiu que esgrimeixen els organitzadors és que un tall simultani de les tres vies de comunicació requereix un elevat grau d'organització i la coordinació de moltes persones, condició que ara mateix no es veuen amb possibilitats d'assolir. «L'autopista està molt separada de la carretera i la via del tren i no veiem clar que ens pugui sortir de forma lluïda», va afirmar ahir el president de la Plataforma Camí Ral de Premià de Mar, Rafael Anguera. Anguera explica que en talls realitzats anteriorment a l'N-II la xifra de participació ha voltat entre els 2.000 i els 5.000 manifestants, però quan han pujat a l'autopista aquest seguiment ha baixat considerablement. «Estem contactant amb altres plataformes i altres entitats i no descartem reprendre la idea més endavant», indica el portaveu de la coordinadora, que assegura que el replantejament no es deu a pressions polítiques. «Som lliures i ningú ens diu què hem de fer», assevera.

Tall central a Premià

Les plataformes encara estan tractant els darrers detalls. De moment, ja es coneix que el tall començarà a les 11 del matí, s'allargarà fins a les dues, i que tindrà lloc al terme municipal de Premià de Mar. Tot i això s'estudia fer altres concentracions menors al Masnou i Vilassar. Tres dies abans, el 2 de juliol, tindrà lloc una altra protesta a l'accés de la C-32 a Vilassar de Dalt, coincidint amb el 40è aniversari de la concessió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona