Infraestructures

Compromís per Alzira reclama un pas de vianants en la carretera de Corbera

La falta de places d'aparcament en l'Hospital fa que la gent aparque en el Polígon de Tisneres corrent un risc al creuar a peu la carretera sense ningun pas de vianants ben senyalitzat

L'aparcament de l'Hospital comarcal de la Ribera, pateix des dels seus inicis una carència de places que comporta la seua saturació en algunes hores del dia. Açò obliga als usuaris a aparcar als carrers del polígon de Tisneres convertit en l'improvisat segon pàrquing de l'Hospital. I no és tracta de no voler pagar el pàrquing, sinó que no hi ha places lliures durant moltes hores del matí.

Des del Bloc s'ha reclamat nombroses vegades que l'Ajuntament d'Alzira exigisca a la Diputació que es done una solució per als vianants que travessen la carretera de Corbera per a anar a l'Hospital després d'aparcar en els carrers del polígon. També s'ha demanat el mateix per CCOO en el Consell de Salut i que el Comité d'Empresa de l'Hospital ha demanat solucions per a l'aparcament.

Alguns carrers del polígon estan cada matí plens de gom a gom de vehicles. L'absència d'un pas elevat o un pas de vianants correctament senyalitzat en la carretera de Corbera a l'altura de l'hospital fa que siga una odissea i un risc per a les persones creuar la mateixa per a anar o tornar del centre sanitari. A més, la vorera no està acabada en un costat i, en l'altre en tot el perímetre del pàrquing hi ha una tanca que obliga a desplaçar-se per una vorera d'emergència estreta per a poder creuar.

És per això que, des de Compromís per Alzira, es considera que és una prioritat donar-li una solució immediata. Sent que els ciutadans d'aquesta localitat, suposen més del 20 % de la població que atén l'Hospital.

Des de Compromís per Alzira pensen que després de 10 anys “no podem esperar més, per això demanem a l'Ajuntament d'Alzira que exigisca solucions, a l'igual que farem en tots els Ajuntament de la Ribera i al nostre diputat de la Diputació de València”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.