Infraestructures

equipaments

L'estació de busos de Torroella es podria fer el 2013

La Generalitat preveu aprovar el projecte pròximament

Les obres, i les de dues estacions més, a partir de l'any vinent

L'estació d'autobusos de Torroella de Montgrí no es farà, com a mínim, fins al 2013, segons va manifestar ahir l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, després d'entrevistar-se amb el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font. En aquests moments, segons va explicar el representant del govern, el projecte de l'estació, que té un pressupost d'1.250.000 euros, està pendent d'aprovació.

“En ferm, només hem aconseguit que al febrer o al març s'aprovi el projecte”, va dir l'alcalde. A partir d'aquí, el projecte, juntament amb un parell més d'estacions de busos de la demarcació entraran en la llista per procedir a la seva execució. Cordón va dir que Font no li va dir quines eren les altres estacions, però al Baix Empordà queda pendent també per construir les de la Bisbal d'Empordà i Palamós.

D'altra banda, Cordón va explicar que la Generalitat de Catalunya està oberta a implicar el sector privat en les noves estacions, que podria significar l'adjudicació d'una botiga. “Ens han dit que estan oberts a modificar el projecte per adequar-se a la iniciativa privada”, va dir el mandatari torroellenc. Mentrestant, l'Ajuntament ja fa temps que va adequant l'entorn de la zona de l'estació com a àrea d'aparcament de vehicles.

LA FRASE

En ferm, només hem aconseguit que al febrer o al març s'aprovi el projecte
Jordi Cordón
alcalde de torroella de montgrí

LA XIFRA

1,25
milions d'euros
és el pressupost de la futura estació d'autobusos del municipi de Torroella de Montgrí.

Més rutes a l'Hospital de Palamós

L'alcalde de Torroella, Jordi Cordón, va aprofitar la reunió amb Ricard Font per fer-li saber la reclamació històrica dels veïns del municipi, especialment la gent gran, d'incrementar les rutes d'autocars a l'Hospital de Palamós. Cordón va dir que la Generalitat està oberta a tirar endavant conjuntament amb un estudi sobre aquesta demanda i, a partir d'aquí, desenvolupar una prova pilot que es mantindria si funcionés. Altres demandes, que ara ja no ho són tant, eren les rutes cap a Flaçà, on hi ha estació de ferrocarril, i cap a l'aeroport de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona