Infraestructures

infraestructures

Confusió als rètols del tall de Collabós

Alarma perquè la data d'acabament de les obres és cinc dies més tard de l'anunciada

Foment es cura en salut

Els cartells que anuncien el tall de Collabós instal·lats a les vies d'accés han sorprès i alarmat molts conductors perquè fixen el 14 de febrer com a data de finalització dels treballs i no el 9 que va acordar el Ministeri de Foment amb els representants polítics de la zona. El dia 9 és el dia en què, segons les notes fetes públiques per Foment, per diversos ajuntaments garrotxins i ripollesos i pels consells comarcals de les dues comarques, s'han d'acabar els treballs. I així serà, segons els presidents d'aquest ens. De fet, Foment es cura en salut per evitar que es repeteixi l'allau de crítiques que va rebre al desembre, quan va tancar de sorpresa el túnel per iniciar les obres i va provocar un col·lapse de trànsit a l'antiga carretera del Capsacosta. Ha posat, doncs, la data del dia 14 per si una nevada o qualsevol altre problema retarda les obres, però, si no hi ha entrebancs, les enllestirà el dia 9.

D'altra banda, i a petició dels consells comarcals i ajuntaments de la zona, es va descartar també fer les obres a la nit, per minimitzar, com que és hivern, els problemes derivats d'una hipotètica nevada. El túnel estarà tallat de dilluns a dijous de les set del matí a les quatre de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona