Infraestructures

Compromís per Gandia torna a reclamar l'alliberament de l'AP-7

S'insta el Ple a demanar al Ministeri de Foment que negocie amb l'empresa concessionària de l'autopista l'alliberament del peatge entre Xeresa i Oliva i entre Oliva i Ondara

El regidor del Grup Municipal del Bloc Verds: Compromís a l'Ajuntament de Gandia, Facund Puig ha recordat el gran nombre de mocions, manifestacions, proposicions no de llei, preguntes parlamentàries, concentracions i actes reivindicatius diversos que s'han fet els darrers anys per a demanar una alternativa al pas de la N-332 per les poblacions de Bellreguard, Palmera, l'Alqueria i Oliva.

Per als econacionalistes la conclusió és ben òbvia: la construcció de la variant de la Safor Sud torna a ser una utopia. És per això que han pres la decisió de tornar a plantejar, una vegada més, demanar al Ministeri de Foment que negocie amb l'empresa concessionària de l'autopista l'alliberament del peatge entre Xeresa i Oliva i entre Oliva i Ondara, almenys fins que estiga construïda la circumval·lació de la Safor Sud.

És per tot això que han presentat una moció plenària perquè la corporació demane al Ministeri de Foment que arribe a un acord amb l'empresa concessionària de l'AP-7 que permeta l'ús gratuït dels enllaços esmentats.

A més, en els últims dies, els mitjans de comunicació s'han fet ressò d'unes altres declaracions de la ministra en què lligava un possible rescat de les autopistes de peatge que circumval·len la ciutat de Madrid amb un allargament de la concessió de l'AP-7.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona