Puigpelat estrena local

L'edifici vol ser el punt de trobada dels veïns del municipi

El centre multifuncional és un edifici de planta nova situat en un terreny de més de 3.000 metres quadrats. Té planta baixa i soterrani. A la part superior s'ha adequat una sala polivalent per fer-hi actes lúdics i culturals, amb capacitat per a 320 persones. A la planta baixa hi ha un aparcament i el magatzem municipal. El complex també disposa de piscina, bar, restaurant i pati.

Inversió en l'equipament

La construcció de l'edifici ha suposat una inversió d'1,4 milions d'euros i va ser inaugurat el cap de setmana passat per Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona. La institució ha aportat al projecte 344.833 euros per mitjà del pla d'acció municipal. L'acte d'inauguració el va seguir la pràctica totalitat dels veïns del municipi als quals el seu alcalde, Enric Guinovart, va dir que serà un pulmó «d'activitat i d'integració» i s'hi va referir com el punt de trobada dels ciutadans de Puigpelat.

El president de la Diputació va destacar la importància de la complicitat que ha existit entre la Diputació i el municipi a l'hora de fer realitat el projecte: «Un projecte ambiciós, no només important per a Puigpelat, sinó també per a tota la comarca.» Josep Poblet va atribuir a les administracions l'impuls d'infraestructures necessàries «perquè els pobles tirin endavant».

L'acte va tenir una àmplia representació del món local i dels vicepresidents de l'ens supracomarcal, Albert Vallvé i Quim Nin.

Un concert de l'escola municipal de música Robert Gerhard va posar punt final a la inauguració del local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona