L'Estat confirma que cobrirà 200 metres de l'autopista per fer un parc a Sant Julià de Ramis

La zona verda unirà diversos nuclis de la població i rebaixarà l'impacte de l'obra

Sant Julià de Ramis deixarà de ser un municipi dividit per l'autopista. L'Estat ja ha fet la supervisió tècnica del projecte de cobriment de l'AP-7 a l'altura de la població i ara només falta esperar el vistiplau definitiu del Ministeri de Foment.

En una reunió amb l'Ajuntament que va tenir lloc dimarts passat, Acesa va confirmar que es cobrirà un tram de 200 metres de l'autopista que per ara separa el nucli urbà en dues parts. Des de l'equip de govern es posa en relleu que la certificació per cobrir parcialment l'autopista servirà per unir els barris de les Comes i de Montagut amb el del Pla de Baix, que fins ara quedaven separats per la infraestructura. Les obres, que començaran durant el primer trimestre del 2010, preveuen la construcció d'un parc que connectarà les dues bandes del municipi. Aquesta nova zona verda ja es va incloure en el nou pla general que es va aprovar l'any 2007, que preveu un creixement de fins a 2.600 habitatges.

L'alcalde de Sant Julià, Narcís Casassa, valora molt positivament l'aprovació del projecte i creu que és un gran pas endavant per al municipi. «Estem molt contents. El cobriment solucionarà un problema que fa molt de temps que arrosseguem. És una gran notícia», va assenyalar. El projecte de cobriment s'inclou en el mateix projecte d'ampliació de l'AP-7, una decisió que dóna més seguretat al municipi que no pas si es fes en un projecte complementari. L'ampliació de l'autopista fins a vuit carrils ha aixecat oposició a Sarrià i Sant Julià de Ramis i diverses plataformes de veïns rebutgen el creixement de la infraestructura per l'impacte que suposarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona