L'Estat aprova executar les millores al litoral de Caldes i el Masnou

El Consell de Ministres va acordar ahir executar dues de les obres d'urgències al litoral maresmenc reclamades per diferents municipis del centre i el baix Maresme, arran dels desperfectes ocasionats pels temporals del desembre passat. En concret, es va aprovar tirar endavant l'enderroc i retirada de la caseta de la Creu Roja i la construcció d'un edifici en un altre lloc de la platja de Caldes d'Estrac. L'actuació, amb un pressupost de 314.871 euros, també inclou la prolongació del mur de contenció al costat tocar de l'espigó, així com la neteja i el condicionament de la platja.

D'altra banda, a la mateixa reunió de ministres es va aprovar la reparació de la part exterior de les esculleres afectades pel temporal; el reforç i reconstrucció del talús de les defenses de les esculleres existents, la regeneració de la platja amb l'aportació de sorra i la reparació i restitució dels accessos a les platges, paviments dutxes i altres serveis, així com el mobiliari urbà que va quedar malmès pel temporal del litoral entre el Masnou i Montgat. Les obres tenen un pressupost total estimat de 3.825.675 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona