Infraestructures

L'alcaldessa d'Alzira vol ubicar la Policia Local on ara hi ha un parc públic

Compromís considera que aquesta decisió no és la més encertada i no hi ha diners per a una inversió tan gran

Davant de l'anunci unilateral de l'alcaldessa d'Alzira d'ubicar la Central de la Policia Local junt a l'edifici Idea, on actualment hi ha una zona verda, la coalició Compromís considera que no és la millor decisió, a més de suposar una total absència de tot consens amb els altres partits polítics de l'Ajuntament o amb la pròpia policia local.

Igual que va succeir amb la decisió de canviar l'Escola d'Adults a l'edifici de la Parrilla, des del grup denunciant es considera que hi ha alternatives mes realistes.

Des del punt de vista de la seu ubicació, l'emplaçament suposarà eliminar una zona verda ja consolidada en la ciutat de més de 500 metres quadrats. A més d'això, no està garantida l'existència de pressupost econòmic per a construir la Central de la Policia en un termini de dos anys, si es té en compte el baix nivell d'inversions dels últims anys, i l'elevat cost d'un edifici d'aquestes característiques.

Per exemple la central de la Policia de la ciutat d'Algemesí va tindre un cost d'1 milió d'euros a càrrec del Pla E. Ja en l'anterior legislatura, des d'aquest grup municipal es proposà de forma reiterada que la central en Alzira es fera de la mateixa manera.

En tot cas, l'alcaldessa ha proposat la idea sense presentar un projecte bàsic de l'esmentat edifici. La seua configuració i cost econòmic de 300.000 € sembla insuficient i tot resulta ser una incògnita impròpia d'un govern seriós.

Per això, i sense perjuí de poder buscar una solució a llarg termini, Compromís per Alzira proposa la utilització de l'antic Col·legi García Sanchiz per a les dependències de la policia, que compta amb espai suficient per a atendre les necessitats del cos, mantenint el nucli administratiu en l'actual emplaçament.

Altres alternatives, són els terrenys de l'Ajuntament existents junt el barri de l'Alquerieta, també en l'avinguda Pare Pompilio junt a l'edifici Cartonatges entre altres possibles emplaçaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona