S'inicien les obres d'adequació per a vianants de l'Avinguda Mar Mediterrani d'Oliva

Compta amb un pressupost d'execució material de 240.000 euros i està subvencionada al 100% pel Fons Estal d'Inversió Local

La Delegació de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva, que dirigeix el valencianista Pau Pérez, ha informat que el proper dimecres 9 de setembre s'iniciaran les obres d'adequació per a vianants de l'Avinguda Mar Mediterrani. Estes obres consistiran en la millora d'una superfície total de 10.000 metres quadrats entre els carrers de la Verge del Mar i Roger de Llúria, i estan promogudes des d'aquesta regidoria.

És tracta d'un projecte anunciat en febrer de 2009 i dipositat al punt d'informació de la Platja d'Oliva per tal de facilitar-ne la consulta. Un projecte que inclou la creació de 21 places d'aparcament a la zona de L'Àncora i que compta amb un pressupost d'execució material de 240.000 euros, subvencionat al 100% pel Fons Estatal d'Inversió Local (Plan E).

Pau Pérez, regidor de Turisme, ha recordat que l'obra que ara s'inicia es tracta d'una planificació urbanística destinada a potenciar el turisme, creant punts de trobada en la platja, i que s'ha presentat i debatut al si del Consell de Turisme d'Oliva, on els comerciants i hostalers de la zona s'hi mostraren favorables per tractar-se d'una de les «vies de major nombre de restaurants, bars i locals d'oci de la platja».

Així mateix, i en previsió de les possibles molèsties associades a la realització de les obres, Turisme ha informat tots els veïns i veïnes de la zona sobre la creació d'un servei d'informació al ciutadà, orientat a recollir els suggeriments i qüestions que puguen tindre durant el transcurs de les obres, situat al departament d'Urbanisme de l'Ajuntament i a les oficines de l'empresa responsable de l'obra.

Per tal d'acomodar la realitat a la duració de les obres, es realitzarà una ordenació temporal del trànsit en la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona