Infraestructures

Nous canvis en l'accés a Caldes per les obres de l'N-II

Es preveu que avui entri en funcionament a mitges la rotonda elevada, que ja s'ha acabat

La principal dificultat serà que per entrar a Caldes venint de Barcelona caldrà desviar-se a La Granota

L'inici, avui, d'una nova fase en les obres de l'N-II entre Caldes de Malavella i Sils, previsiblement l'última d'uns treballs que s'estan eternitzant, comporta un altre canvi, també l'enèsim, en els accessos a Caldes. “Seria difícil trobar algú que no s'hagi equivocat algun cop. Ningú no sap ja per on ha de passar”, explica l'alcalde de Caldes, Salvador Balliu, que admet que “sempre està molt ben indicat” però que hi ha hagut molts canvis.

Un cop acabada la construcció de la gran nova rotonda elevada –el gran element d'aquest tram de l'N-II–, els operaris se centraran a partir d'avui en l'asfaltatge dels carrils en direcció sud de la nova autovia, que és gairebé l'únic que queda pendent. Això provoca més canvis en el trànsit i afecta els accessos de Caldes.

El principal canvi és l'entrada en funcionament del nou gran giratori elevat, tot i que serà només parcial. Els conductors que vinguin de Girona ja podran deixar l'N-II per la sortida definitiva que dóna accés a la rotonda elevada nova i des d'aquí, agafar la carretera de Caldes. Ja no hauran, doncs, de sortir a l'altura de l'aeroport com fins ara.

També els conductors que surtin de Caldes passaran pel nou giratori. Els que vagin en direcció a Barcelona s'incorporaran al traçat provisional de l'N-II normal, mentre que els que vagin en direcció a Girona hauran d'agafar la primera sortida de la rotonda per, a través de l'antiga N-II, passar pel trencant de Franciac i arribar a la rotonda de l'aeroport, per ja aquí, incorporar-se a l'A-2.

La nova gran dificultat és per als que encara no usaran el nou giratori elevat: els conductors que vulguin entrar a Caldes provinents de Barcelona. En aquest cas, caldrà sortir de l'N-II en obres molt abans que fins ara. En concret, després de passar el restaurant La Granota de Sils. A partir d'aquí, caldrà continuar pel que serà la via de servei, passant pel costat del Rolls, el Kàrting de Sils i fins a la carretera de Caldes.

LA DATA

10.2012
És el mes
en què es van reprendre les obres del tram Caldes-Sils de l'N-II després d'haver estat anys aturades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona