Pas endavant per a la millora de «la carretera de la vergonya» entre Amer i Bonmatí, amb la variant d'Anglès

El tram de Bonmatí a Salt i el ramal a Sant Gregori es deixen per a més endavant

L'aprovació definitiva de l'estudi informatiu permetrà posar a licitació la setmana que ve el projecte constructiu, un dels últims tràmits abans de les obres, que podrien començar, així, en dos anys. El projecte ressegueix en molts casos la carretera actual, tret del pas per Anglès, on s'allunya del nucli, i en el tram final ja a Bonmatí, on s'ha inclòs un túnel. També es preveu un túnel a la variant d'Anglès, que servirà per connectar l'N-141 amb la C-63 en direcció a Santa Coloma de Farners. Segons va explicar el conseller, l'obra començarà precisament per aquesta variant. Nadal va afirmar que això demostra que el projecte tira endavant, tot i el reforç del ferm que s'hi ha fet: «Era urgent perquè era obsolet i per motius de seguretat.»

Pel que fa a la continuació de les obres cap a Salt i Sant Gregori, quedaran per a més endavant, i segurament se sotmetran a una segona exposició pública, per la quantitat d'al·legacions rebudes i l'oposició de l'Ajuntament de Sant Gregori. En una primera fase es farà el tram de Bonmatí –amb un pont sobre el Ter– a Salt, amb un altre pont a la Pilastra. I més endavant el branc cap a Sant Gregori, on es connectarà amb l'enllaç de l'AP-7 a Domeny, i que ara Nadal considera menys urgent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona