Infraestructures

Compromís per Alzira denuncia deficiències a l'Escola d'Adults

Hi ha un incompliment legal de l'equip de govern quan a les tasques de manteniment i vigilància en les noves instal·lacions

El trasllat de l'Escola d'Adults ha estat “un dels episodis més dolents, autoritaris i foscos de la legislatura que ara finalitza per a l'equip de govern del PP que presideix Elena Bastidas‘, segons assegura el síndic portaveu de Compromís, Diego Gómez.

A la sense raó del canvi d'ubicació cal afegir la manca de transparència i d'informació sobre el cost econòmic total i real de dita operació.

Cal recordar les “fantasmades” de tot el projecte amb una primera proposta de trasllat a l'edifici de la Parrilla. Després la “seudo persecució” i manca de negociació amb la direcció del centre i el seu equip pedagògic. I per damunt de totes les protestes de la comunitat educativa de l'EPA, l'actitud prepotent i supèrbia de l'alcaldessa inclós a l'hora de donar solució a la problemàtica de la tardança en la instal·lació dels suports informàtics i de telefonia necessaris per a l'activitat diària del centre.

També cal recordar les paraules de la inspectora d'educació en la inauguració de les noves instal·lacions.

A hores d'ara, cal denunciar l'incompliment dels deures legals de l'Ajuntament en referència al manteniment i vigilància dels centres docents. A l'EPA d'Alzira sols es neteja una vegada a la setmana, essent insuficient aquest servei donat el nombre elevat d'alumnes en tres torns i el nombre d'activitats docents que es desenvolupen a l'EPA. I per altra banda no hi cap persona que estiga exercint les tasques pròpies d'un conserge en quan al manteniment i la vigilància de les instal·lacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona