Montgat estudia limitar el trànsit de vehicles de gran tonatge a l'N-II

L'Ajuntament de Montgat estudia la possibilitat de limitar la circulació de vehicles de gran tonatge a la carretera N-II, després que el grup municipal de CiU ho va sol·licitar a l'equip de govern (PSC, ERC i ICV-EUiA). El portaveu de la formació nacionalista, Pere Senserrich, va reclamar a l'executiu local mesures per evitar que camions i altres vehicles de pes i dimensions considerables «facin malbé» part de l'asfalt de la via i del seu mobiliari, com ara semàfors, arbres o senyals de trànsit que, segons asseguren, s'han trencat en ser envestits per aquests combois. Recordant que part d'aquesta carretera ha passat a ser considerada com a via urbana després de la reforma enllestida fa poc més d'un any, CiU ha proposat la instal·lació d'un cartell de prohibició de pas a la rotonda situada al límit territorial amb el Masnou, així com alguna altra mesura per impedir el pas de camions en el tram d'N-II que s'inicia al límit territorial amb Badalona.

La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament montgatí, Eugènia Cabezudo (PSC), s'ha compromès a estudiar aquesta prohibició, prevista ja, segons va respondre a Senserrich, a partir de la rotonda limítrofa amb la localitat masnovina. Pel fet d'haver de desviar aquests vehicles pel carrer Pare Claret, desperta més dubtes la possibilitat de prohibir el trànsit pel tram de N-II que discorre per la vila en deixar Badalona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona