Infraestructures

ALCOVER

Suprimeixen un punt d'accidents a Alcover

El servei territorial de Carreteres de la Generalitat ha assumit la construcció d'una rotonda a la confluència de l'antiga carretera C-14 i la carretera de Vilallonga del Camp. L'Ajuntament d'Alcover havia reclamat resoldre aquest punt negre de la xarxa viària. Finalment, i després de nombroses reivindicacions, Carreteres ha acceptat la petició. Entre d'altres, aquesta nova actuació permetrà una millor visibilitat de la carretera i un augment de la seguretat dels vehicles que hi circulen.

L'any 2008 es va obrir a la circulació la nova carretera C-14. A l'antiga carretera, ara anomenada C-14Z, hi va quedar una cruïlla, amb les carreters TV-7220 i TV-7222, que provoca nombrosos accidents de trànsit amb una alta sinistralitat. En els últims quatre anys, s'hi han produït diversos sinistres amb un balanç de tres morts i diversos ferits.

L'Ajuntament de Vilallonga també havia realitzat les reclamacions pertinents per donar suport a aquesta reivindicació. Ambdós consistoris han fet front comú per aconseguir aquesta actuació de la xarxa viària que uneix les dues poblacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia