Infraestructures i serveis

Municipal

El trasllat de l’escola Emili Teixidor de Roda serà per Nadal

És previst que el nou edifici acabat es lliuri a la fi del mes d’octubre

Amb el compromís que l’escola Emili Teixidor pugui començar el 2018 al nou edifici que s’està construint a la plaça Espanya de Roda de Ter, els responsables de l’obra asseguren que a la fi del mes d’octubre es lliuraran acabades les noves instal·lacions. Tot i que inicialment havien d’estar aquest juliol, els permisos per poder fer demolicions i treure la pedra del terreny ho han retardat uns mesos. L’Ajuntament i la direcció del centre han pres la decisió que el trasllat de l’escola, en situació de provisionalitat des de fa més de deu anys, es faci aprofitant el període de Nadal.

La nova escola d’infantil i primària se situarà en un edifici de dues plantes que tindrà gimnàs i cuina pròpia. Un cop estigui construït caldrà fer-hi les instal·lacions relacionades amb els serveis i posar-hi el mobiliari, que en gran part serà aportat per la Generalitat amb un valor de 10.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia