Infraestructures i serveis

municipal

serveis

L’Oficina Local d’Habitatge atén 1.809 consultes

L’Oficina Local d’Habitatge de Calella, que també dona servei a Sant Pol de Mar, ha atès en els primers sis mesos del 2017 un total de 1.809 consultes. D’aquestes, prop de 1.500 han estat de manera presencial a les oficines que es van obrir a la plaça Vicenç Ferrer. Entre les tasques destacades, segons informen fonts de l’Ajuntament, s’han tramitat més de 400 sol·licituds per a les dues línies d’ajuts de lloguer de la Generalitat.

Una festa major dedicada a la Rambla

t.m

L’Ajuntament de Palafolls ha volgut fer un gest en record de l’atac terrorista a la Rambla de Barcelona i ha dedicat la portada del programa de festa major, del 7 a l’11 de setembre, a aquest conegut indret de la capital catalana. En una imatge en què es veu la gent passejant per la zona del mosaic de Miró, que s’ha convertit aquests dies en un espai de record per a les víctimes, s’ha sobreimprès la llegenda “Sense por, en pau.” Palafolls, segons recorda la regidora de Cultura, Montse Rovira, en el text introductori del programa, ha tornat a confiar la part central de les activitats a les entitats i els ciutadans a títol personal que seran protagonistes de la festa. De la programació destaca un any més el sempre imaginatiu pregó musical, que aquest any serà sobre El llibre de la Selva. També destaca entre les novetats d’aquest any un recorregut guiat pel centre de Palafolls explicant l’evolució històrica i arquitectònica.

mataró

Xerrada sobre el referèndum a la plaça Rocafonda

epa

La plaça Rocafonda serà el marc aquest dissabte d’un acte sobre el referèndum convocat per a l’1 d’octubre. En l’acte, està previst que hi intervinguin els líders de l’ANC, Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, així com David Fernàndez, de la CUP; Antonio Baños, de Súmate; Dolors Bassa, d’ERC; Montserrat Candini, del PDeCAT, i Joan Giner, de Podem. La convocatòria serà a partir de dos quarts de vuit del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia